3 gode aktiviteter, du kan lave med din hund i 2022 🐕

Et nyt år bringer også nye gode vaner og oplevelser med sig. Og det gælder også, når det kommer til din relation til din bedste ven – hunden.

Her på siden har vi samlet 3 sjove aktiviteter, du kan lave med din hund i 2022. Og læs gerne helt til bunden – vi har nemlig gemt en bonus til dig til sidst!

Den oplagte: Tag din hund med på en tur i den lokale hundeskov

Hvis din hund for alvor skal ud og prøve at slå sig løs blandt sine pelsfæller, så er det oplagte sted allerede faciliteret for jer: i jeres lokale hundeskov.

Der findes talrige hundeskove spredt ud over hele Danmark, og fælles for dem alle er, at der i disse skove gælder særlige regler, der tilgodeser hundenes leg, læring og fri udforskning. I de fleste hundeskove er snor ikke et krav, og du finder også flere skove, der har ekstra sjove ting for din hund, som for eksempel agility-baner eller øvrige træningselementer.

Du som ejer kan også ofte finde faciliteter i hundeskovene, der kan være attraktive. For eksempel finder du mange steder borde-bænkesæt, hvor du kan sætte dig ned og socialisere med de øvrige hundeejere, mens jeres hunde leger med hinanden i nærheden. Nogle skove har også shelters, bålpladser, søer, osv.

En tur i jeres lokale hundeskov er helt sikkert en oplevelse værdig, som både du og din hund sent vil glemme!

Den udfordrende: Tag din hund med på agility-banen

Hvis du gerne vil give dig og din hunds relation en ekstra dimension, så skal du overveje at begynde at træne din hund på den lokale agility-bane. 

Rigtig mange hunderacer egner sig virkelig godt til at tage med på agility-banen. Og selvom det måske ikke er i første omgang, at hunden begriber hvordan en bestemt aktivitet skal gennemføres, så er det uden tvivl en stor oplevelse for din hund at få lov til at udfordre sin krop, og undersøge de mange elementer, der er at finde på en agility-bane.

Den lette: Gå en anden rute med din hund

Hvis du hører til blandt de gennemsnitlige hundeejere, så har du og din hund en helt fast rute, som I går, når hunden skal luftes. Men det kan være meget godt en gang imellem at rydde lidt ud i de gamle vaner, og give plads til at udforske nye steder.

Både for dig og din hund.

Så næste gang I går ud af døren, så gå den modsatte vej af den I plejer. Er der en skov i nærheden? Sæt den som destinationen. Eller hvad med om I går ned til vandet? Eller måske er der blot en bestemt sti, der endnu ikke er udforsket?

Uanset hvor I vælger at gå hen, så vil det altid være en dejlig og spændende oplevelse for din hund, når den får lov til at udforske nye steder.

Bonus: Hav de rigtige forsikringer til din hund

Sjove aktiviteter kan opvejes af de negative. Men med en god hundeforsikring kan du sikre din hund mod, at de negative ting kommer til at fylde for meget i dens liv.

Vi ved, at det for de fleste ikke ligger til højrebenet pludselig at skulle forholde sig til sine forsikringer. Og da slet ikke dem, som man har tegnet på sin hund. Men det kan meget hurtigt betale sig at kaste et ekstra blik på det man (ikke) har – både for pengepungen og for din hunds ve og vel.

Denne hjemmeside kan hjælpe dig med at give dig et overblik over de bedste hundeforsikringer. Så er det op til dig om du vil handle på denne front også.

Vi ønsker dig og din hund et glædeligt år 2022!

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *