Du burde være mere aktiv i din hverdag

Der er mange gode grunde til at være mere aktiv i hverdagen.

At være mere aktiv er mere end blot et råd. Det er en nødvendighed for alle, der lever i den moderne verden. Der er så mange ting, der kan afholde os fra at være aktive – at have travlt, ikke have tid nok til at træne, bare ikke føle sig op til det og mere. Men hvis du ønsker at forblive sund og glad samt at leve længere, bør du overveje at tilføje regelmæssig fysisk aktivitet til din dag. Hvis du følger en sund livsstil, bør du dyrke nok motion til at holde din krop og dit sind sundt. Det er ikke acceptabelt kun at nå tre planker af en form om ugen, eller kun gåtur med hunden i ti minutter om dagen. Du skal bevæge dig oftere og på flere måder end dette. Motion er afgørende, hvis du ønsker at leve længe, ​​især hvis du har kroniske sygdomme som hjertesygdomme eller kræft. At gøre en vane ud af at tilføje fysiske aktiviteter til din dag kan hjælpe med at forhindre for tidlig død af disse sygdomme.

Sundhedsprofessionelle anbefaler, at du får mindst 150 minutters moderat aerob aktivitet hver uge, såsom jogging eller rask gang, foruden to mindre sessioner med styrketræning. Disse træningspas bør spredes ud, så du ikke behøver at lave dem alle på en enkelt dag. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du laver nok fysisk aktivitet, så besøg en læge, som kan pege på, hvor du kan forbedre dig.

At være aktiv handler dog ikke kun om motion. Din krop har faktisk brug for fysisk aktivitet hver dag. Selvom du kun deltager i en eller to aktiviteter, såsom at gå tur med hunden eller spille et spil tennis med dit barn, får du stadig masser af motion.

Hvis du mangler tid i din hverdag til at være aktiv, kan du læse om gode råd og vejledning her

Efter hver aktivitet skal du sørge for at forblive hydreret ved at drikke vand. Dette hjælper med at skylle natrium og andre toksiner ud, som du har opsamlet gennem sveden. Hvis du er sund og rask, behandler din krop disse toksiner for at blive elimineret gennem sved.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *