BMI Beregner

Men foruden kosten bør motion også indgå i det daglige i mere eller mindre grad i forhold til kroppen formåen og kunnen, for så vil du med tiden fjerne den forhøjet risiko for livsstilssygdomme og så ramme din idealvægt.
Mange overvægtige typer til fedtreduktioner af den ene eller anden form, hvilket er et quick fix men som ikke er et varigt fix. For ændre du ikke på kosten vil du stadig være i den forhøjet risikogruppe for livsstilssygdomme, så der er brug for en langsigtet plan for ændring af kost og livsstil.
Dermed ikke sagt at det ikke kan være nødvendigt at få fortaget en fedtreduktion, for overhovedet at kunne påbegynde livsstilsændringerne. http://udregner.dk/bmi-beregner/

Så start i dag med at ændre din livsstil.!

Sommertid er kjole tid

Sommer er lig kjoler – sommerkjoler. Juni, juli og august er højsæson for den særligt feminine beklædningsdel kjolen, og ved denne årstid ser man for alvor kjoler i alle afskygninger. Kjolen kan bæres ved stort set alle lejligheder, og det er det, der gør den så unik. Til hverdag, ved festligere begivenheder, sågar til bal hos dronningen. Den kan tage sig ud på stort set alle tænkelige måder. De fleste har vel hørt om sangerinden Lady Gagas kødkjole eller hendes kjole lavet af figuren Kermit fra The Muppet Show, mange har måske også set kjoler af papir, af plastikposer eller af noget helt tredje. Kjolen har eksisteret så længe og er en integreret del af modebilledet, og det fordi den kan det hele. Den kan chokere, provokere og fungere i enhver sammenhæng.

Men bare rolig, du skal nemlig ikke iklæde dig hverken en kødkjole eller en kjoler af affaldsposer for at være med på noderne. Den helt traditionelle sommerkjole er luftig, elegant og selvfølgelig skøn at se på og netop de klassiskie kjoler er populære i år.  Herudover er 2014 eftersigende også året, der kommer til at stå i farvernes tegn. Især de varme, gullige og rødlige, vandt frem allerede i 2013, og der er derfor lagt op til et år med varme, ikke bare bogstaveligt talt. De to P’er, pang- og pastelfarver, er et ideelt udgangspunkt for en sommerkjole, der uden tvivl vil blive lagt mærke til. Vil man være sommerens midtpunkt, er det en god idé at være på udkig efter kjoler i lige netop disse farver.

Og apropos pangfarver. Et af mine favoritbrands når det gælder sommerkjoler er kjolerne fra det spanske topbrand Desigual. Desigual laver nogle helt fanstastiske kjoler i nogle meget farverige og unikke designs. Det er en sommerkjole hvor du er helt sikker på at skille dig ud fra mængden og blive midtpunkt for opmærksomheden. Desigual kjolerne fås efterhånden i rigtig mange webshops herhjemme og ofte til gode priser hvis du handler online, så det er bare at tage en tur på nettet i dine favorit webshops, så finder du helt sikkert et godt udvalg af disse unikke sommerkjoler.

Besøg https://miltonwear.dk/kjoler.html